dinsdag 21 juli 2015

Wie zijn wij?

Hoi fashion en fitlovers,

Wij willen ons even voorstellen, wij zijn Jessica en Jessica.
ja, dat lees je inderdaad goed. Wij zijn 2 beste vriendinnen die allebei Jessica heten.
Sinds vandaag zijn wij onze blog begonnen met de naam: Fashionfitwithjessica's!
Al een poosje willen wij een blog en vandaag is de dag dat hij er dan eindelijk is en wij hopen dat jullie er veel plezier van hebben!
Je kunt ons ook volgen op Instagram (@fashionfitwithjessicas).
Maar nu komt dan eindelijk het voorstellen, haha: wij heten dus allebei Jessica en zijn al 11 jaar vriendinnen. best een hele tijd, maar daar hebben wij zeker geen spijt van. We wonen allebei in een dorpje in Groningen en we wonen maar een paar minuten van elkaar vandaan.
Het begon allemaal in groep 5, Jessica bleef zitten en we kwamen bij elkaar in de klas. We hebben een erg leuke tijd gehad op de basisschool, veel beleefd en samen gedaan. Tot we in groep 8 zaten en zagen we elkaar buiten school ook nog erg veel. Todat we beide naar een andere middelbare school gingen en kregen het erg druk met andere dingen en school natuurlijk en daardoor hebben we elkaar ook een bepaalde tijd niet of erg weinig gezien.. Daardoor hebben we veel ups and downs gehad, ruzies, gezweur, maar ook al zagen we elkaar bijna niet we bleven diep in ons hart toch vriendinnen!
Maar sinds een tijd zien en spreken we elkaar heel erg vaak en spreken we elkaar ook elke dag. We hebben veel dezelfde intresses van fashion, beauty tot sport en die interesses zal je dan ook vaak tegen komen op onze blog. Dingen die we uit gaan proberen voor jullie, hoe wij dagelijks leven met bepaalde producten, voeding, hoe we trainen en ga zo maar door.
Binnenkort verschijnt er van ons een apart artikel over ons. We doen deze blog natuurlijk samen, maar de kans is aanwezig dat we ook apart van elkaar bloggen. Er komt dan duidelijk bij te staan van welke Jessica het dan is, haha.
Inspiratie is altijd welkom over een blog die wij kunnen schrijven, tips altijd welkom!

Heel veel liefs, Jessica en Jessica!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten